Mi életed legsürgetőbb kérdése?

Ha elakadtál, ha sehogyan nem jutsz tovább, tedd föl a kérdést a kedvenc mesédnek!

Először is tehát válassz magadnak mesét. Ha gondolkodás nélkül, azonnal beugrik egy mese, akkor meg is vagy, ezzel fogsz dolgozni. Ha most tanácstalanul állsz a feladat előtt, akkor arra kérlek, gondolkozz el, mit szerettél gyerekkorodban olvasni, hallgatni! Mi fogott meg, bűvölt el legjobban? Vagy talán épp ellenkezőleg: melyik bosszantott fel? Vagy melyik zavart, vagy nem tudtál rajta eligazodni? Ez is a te meséd lehet. Nem ajánlok a figyelmedbe példákat, mert nem akarlak befolyásolni kedvenc meséd kiválasztásában. Legjobb, ha addig töröd a fejed, amíg eszedbe nem jut.

A meséd segít abban, hogy jobban megismerd épp aktuális élethelyzetedet, hogy működő mintát kapj. Ha rászánod az időt és elmélyülsz benne, a meséddel való munka közben önmagadban találod meg a választ.

Részletes útmutatót kapsz, hogyan fog neked a kedvenc meséd segíteni, hogyan fogsz választ kapni a téged legjobban izgató kérdésre.

Kérd az ingyenes mesekalauzt!

Lehetséges, hogy a levél a promóciók mappába érkezik (pl. gmail). Ha mindenképen szeretnéd jó helyen tudni, akkor egyszerűen húzd át az elsődleges mappába!

Email*
Hogyan szólíthatlak?*